Follow us
          Directory  Contact   

Onze partners en ondernemingen

FM Directory

Vous souhaitez que votre entreprise soit également reprise dans notre annuaire?

Via le 'Directory' nous vous offrons la possibilité d'y inscrire votre entreprise. Vous souhaitez profiter de cette opportunité pour mettre votre entreprise à l'honneur ?
Les partenaires et les société affiliées sont automatiquement repris. Pas encore partenaire ou votre entreprise n'est pas encore affiliée ? Faites-nous savoir via office@belfa.be le nombre d'employés de votre entreprise et nous vous ferons parvenir une offre de prix !

FM Directory

Jouw bedrijf ook opnemen in onze gids?

We bieden via de 'Directory' de mogelijkheid om jouw bedrijf op te nemen in onze gids. Maak je graag gebruik van deze kans om je onderneming extra in de kijker te zetten? 
Partners en leden met een bedrijfslidmaatschap worden automatisch opgenomen. Nog geen partner of lid? Laat ons via office@belfa.be weten hoeveel medewerkers jouw bedrijf telt en wij sturen de respectievelijke prijs door!

Bunzl - GlobalNet

Brons Partner

Bunzl - GlobalNet
rue du Bois des Hospices 1
7522 Tournai
België
+32 69 34 37 30
customercare@globalnet.be

Bunzl, uw partner in de distributie van B2B producten en apparatuur in België en in het buitenland​

Bunzl is een wereldwijd bedrijf dat gespecialiseerd is in de distributie van professionele producten onder verschillende merken. 
Trots op onze toewijding aan duurzaamheid, bieden we een breed scala aan producten en diensten die voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende bedrijven.

Ons aanbod omvat een breed scala aan schoonmaak- en onderhoudsproducten, schoonmaakmachines en -robots, persoonlijke beschermingsmiddelen, producten voor voedselhygiëne, catering en zelfs medische producten. We zijn voortdurend op zoek naar innovaties om onze impact op het milieu te verbeteren.

Bunzl is de ideale partner voor bedrijven die hun milieu- en sociale prestaties willen verbeteren. Wij kunnen u helpen uw bedrijf te ontwikkelen door u milieuvriendelijke en innovatieve producten en diensten van hoge kwaliteit te bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen uw duurzaamheidsdoelen te bereiken.

Vers le site de Bunzl - GlobalNet                       Naar de website van Bunzl - GlobalNet