Follow us
          Directory  Contact   

Onze partners en ondernemingen

FM Directory

Vous souhaitez que votre entreprise soit également reprise dans notre annuaire?

Via le 'Directory' nous vous offrons la possibilité d'y inscrire votre entreprise. Vous souhaitez profiter de cette opportunité pour mettre votre entreprise à l'honneur ?
Les partenaires et les société affiliées sont automatiquement repris. Pas encore partenaire ou votre entreprise n'est pas encore affiliée ? Faites-nous savoir via office@belfa.be le nombre d'employés de votre entreprise et nous vous ferons parvenir une offre de prix !

FM Directory

Jouw bedrijf ook opnemen in onze gids?

We bieden via de 'Directory' de mogelijkheid om jouw bedrijf op te nemen in onze gids. Maak je graag gebruik van deze kans om je onderneming extra in de kijker te zetten? 
Partners en leden met een bedrijfslidmaatschap worden automatisch opgenomen. Nog geen partner of lid? Laat ons via office@belfa.be weten hoeveel medewerkers jouw bedrijf telt en wij sturen de respectievelijke prijs door!

VINCI Facilities

Brons Partner

VINCI Facilities
Havenlaan 86C bus 201
1000 Brussel
België
+32 2 422 26 11
contact.be@vinci-facilities.com

"Taking Care" van gebouwen, eindgebruikers en het milieu


Wij bieden Facility Management oplossingen aan en dragen zorg voor gebouwen, eindgebruikers en het milieu.

Onze doelstelling is om het potentieel van uw gebouwen te benutten, het welzijn van de eindgebruikers te verbeteren en het energieverbruik en de operationele kosten te beheren. Dat vraagt om voortdurende waakzaamheid waarbij technische expertise en service hand in hand gaan...

Binnen de groep VINCI Energies, is VINCI Facilities gespecialiseerd in Facility Management. Dankzij onze brede expertise, bieden wij ondersteuning op lange termijn met facilitaire oplossingen op maat. Onze oplossingen bevatten zowel technisch onderhoud, exploitatie en service. We zijn betrokken bij het welzijn van de eindgebruikers en we maken gebruik van onze ervaringen en innovaties om ruimtes te ontwikkelen, te beheren en te verbeteren die iedereen in staat stellen hun ware potentieel te bereiken.

Onze uitgebreide kennis van de levenscyclus van gebouwen en onze dagelijkse aanwezigheid op de sites van onze klanten geven ons de nodige relevante informatie om aan de verschillende behoeften te voldoen en op maat gemaakte aanbiedingen voor te stellen.

Op het vlak van kantoorinrichting verzorgen wij het hele process, van werkplekanalyse tot design & build. We streven ernaar om een attractieve, functionele en duurzame werkplek te ontwikkelen op maat van de klant, om het welzijn en de productiviteit van de eindgebruikers te verhogen.