Follow us
          Directory  Contact   

  Partnership

Onze partners

We are in good company.

Word 'Corporate Partner' van belfa!

Ons Corporate Partner programma verenigt bedrijven die de facilitaire sector ondersteunen. Als Corporate Partner van de vakvereniging kom je terecht in een uitgebreid netwerk van Facility Managers die op regelmatige basis deelnemen aan opleidingen, kennis- en netwerkevenementen. Onze leden leren jou kennen als een potentiële leverancier die hen kan voorzien in hun producten- en dienstennoden.
Denk maar aan catering, beveiliging, mobiliteit, schoonmaak, kantoorverhuur, energiemanagement en nog zoveel meer..

Je krijgt een bevoorrechte partnerrol toegekend die je bijzondere voordelen oplevert: je kan op een duurzame manier bestaande én toekomstige klanten bereiken. Word voor meer dan 6.000 Facility Managers een bron van expertise door een Corporate Partner te worden van de vakvereniging.


Word 'Event Partner' van belfa!

Tijdens de evenementen van de vakvereniging geniet je als Event Partner van optimale visibiliteit. Tijdens de Facility Awards kunnen meer dan 350 aanwezigen kennismaken met jouw bedrijf. Ook tijdens het einde- of nieuwjaarsnetwerkevent kom je in aanraking met onze leden.
Partnermailing

Stuur een mail naar onze database, bestaande uit 6.000 contacten uit de facilitaire wereld. Stel jouw bedrijf en jouw producten en/of diensten voor aan elke Facility Manager. Hou hen op de hoogte over wat de veranderingen en trends zijn, over wat leeft in jouw bedrijf, hoe je hen van dienst kan zijn. Misschien wil je hen wel uitnodigen voor een opendeurdag of event ?

Prijs :

1 mailing:   € 950
2 mailings: € 1.600
3 mailings: € 2.100