Follow us
          Directory  Contact   

 Word lid van belfa!

We facilitate work & unite the FM-world

In jouw functie als Facility Manager heb je niet alleen heel wat verantwoordelijkheden binnen je onderneming, je wordt ook dagelijks geconfronteerd met tal van uitdagingen. Of je nu instaat voor gebouwbeheer, catering, schoonmaak of bijvoorbeeld mobiliteit… je moet steeds met kennis handelen en vaak rekening houden met strikte deadlines en specifieke vraagstukken. De meerwaarde van belfa ligt net in het verstrekken van de nodige kennis en contacten om jou naar een hoger niveau te tillen binnen jouw onderneming en in de facilitaire wereld.

De voordelen van een lidmaatschap

  • Mogelijkheid tot het uitbreiden van je professionele netwerk, het uitwisselen van ervaringen en delen van kennis op onze belfa events.
  • Voordeeltarief voor deelname aan events, themabijeenkomsten, seminaries en meetings.
  • Toegang tot exclusieve ledenevents.
  •  Ontvang viermaal per jaar FM-Magazine geheel gratis in je mailbox.
  •    Elke twee jaar kosteloos het FM-Trendrapport met cijfers, trends en ontwikkelingen van de Belgische FM-markt. 
  • Newsletter met het laatste nieuws en trends uit de facilitaire wereld.
  •  Maak deel uit de Algemene Vergadering of neem plaats in de Raad van Bestuur van belfa en toon je engagement.
  •  Deelname aan FM-werkgroepen om de facilitaire wereld naar een hoger niveau te tillen.
  •  Dag- of halve dagopleidingen tegen voordeelprijs.
  •    Exclusieve kortingen voor een posthogeschoolopleiding Facility Management aan Odisee of HEPL (Luik).


* Het lidmaatschap vangt aan op de dag van jouw aanvraag en is geldig voor een periode van 12 maanden. Voor het einde van het lidmaatschap ontvangt je een e-mail die je informeert over de automatische verlenging ervan. Zonder tegenreactie van uwentwege zal je een nieuwe factuur ontvangen. Wens je een einde te maken aan jouw lidmaatschap, vragen wij je om dat voor de vervaldag van jouw lidmaatschap aan ons te melden ( office@belfa.be ). 
Een lidmaatschap blijft persoonlijk en kan tijdens de lidmaatschapsperiode niet worden overgedragen aan een andere persoon (bij uitzondering voor het vertrek van een personeelslid). Tijdens de loop van het lidmaatschap zullen er geen creditnota's gemaakt of terugbetalingen gedaan worden.
 

Kies je lidmaatschapstype

Door jou een netwerk te bieden kan je met andere FM-professionals waardevolle relaties aangaan. Belfa bouwt met andere woorden mee aan jouw toekomst. Elke facility manager vindt bij belfa een platform waar leden elkaar ontmoeten, van elkaar leren en elkaar inspireren om verder te groeien binnen hun vakgebied.