Follow us
          Directory  Contact   

Onze partners en ondernemingen

FM Directory

Vous souhaitez que votre entreprise soit également reprise dans notre annuaire?

Via le 'Directory' nous vous offrons la possibilité d'y inscrire votre entreprise. Vous souhaitez profiter de cette opportunité pour mettre votre entreprise à l'honneur ?
Les partenaires et les société affiliées sont automatiquement repris. Pas encore partenaire ou votre entreprise n'est pas encore affiliée ? Faites-nous savoir via office@belfa.be le nombre d'employés de votre entreprise et nous vous ferons parvenir une offre de prix !

FM Directory

Jouw bedrijf ook opnemen in onze gids?

We bieden via de 'Directory' de mogelijkheid om jouw bedrijf op te nemen in onze gids. Maak je graag gebruik van deze kans om je onderneming extra in de kijker te zetten? 
Partners en leden met een bedrijfslidmaatschap worden automatisch opgenomen. Nog geen partner of lid? Laat ons via office@belfa.be weten hoeveel medewerkers jouw bedrijf telt en wij sturen de respectievelijke prijs door!

Facilicom Solutions

Gold partner

Facilicom Solutions
Noorderplaats 7, bus 1
2000 Antwerpen
België
+32 3 224 38 21
info@facilicomfs.be

Wij zijn Facilicom België, uw betrouwbare partner in facilitaire diensten. Wij zijn trots op onze status als toonaangevende facilitaire dienstverlener in België, en we dragen onze ervaring en expertise mee in elke dienst die we aanbieden.
 
Al sinds 1974 leveren we een breed scala aan facilitaire diensten en oplossingen. Als onderdeel van een sterk Nederlands familiebedrijf, kunnen we rekenen op een solide en betrouwbare basis. Met een jaarlijkse omzet van 168 miljoen euro en de toewijding van meer dan 3.500 medewerkers, zijn we uitgerust om te voorzien in uw facilitaire behoeften op een effectieve en efficiënte manier.
Maar wat ons echt uniek maakt, is onze klantbelofte. Wij streven ernaar om meer te zijn dan alleen een dienstverlener. We zijn uw meest betrouwbare facilitaire partner, die met u samenwerkt en de juiste toegepaste inspiratie brengt. Dit brengt ons elke dag een stapje dichter bij een betere leefomgeving voor iedereen. 
 We bouwen onze facilitaire dienstverlening op rond onze vier kernpijlers: duurzaamheid, sociaal engagement, lokale verankering en hospitality. We streven ernaar om niet alleen kwalitatieve diensten te leveren, maar ook om duurzame oplossingen te creëren, ons in te zetten voor onze medewerkers en de gemeenschappen waarin we actief zijn, uitzonderlijke klant- en gebruikerservaringen te bieden en ons lokaal te verankeren. 
 
We bieden onze diensten aan met een mix van eigen sterke merken om de beste en meest betrouwbare resultaten te leveren.
- Gom :
Als top 3-speler in de schoonmaaksector staan wij bekend om onze uitgebreide dienstverlening, die op maat gemaakt is om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. 
- Facilicom Solutions :
Le guichet unique : que vous recherchiez une solution intégrée pour gérer vos installations et vos services non techniques, ou que vous ayez besoin de conseils spécialisés. Grâce à nos connaissances approfondies et à notre expérience, nous sommes en mesure de faire passer vos services d'installations au niveau supérieur et de créer un environnement de travail qui contribue à votre succès. Parce que nous pouvons généralement fournir au moins 85 % de tous les services liés aux installations avec nos propres marques et notre propre personnel, nous mettons l'accent sur la gestion intégrée des installations.
- Facilicom Reception Services :
Dé facilitaire one-stop-service: of je nu op zoek bent naar een geïntegreerde oplossing voor het beheer van je faciliteiten en soft services, of gespecialiseerd advies nodig hebt. Met onze diepgaande kennis en ervaring zijn we in staat om je facilitaire diensten naar een hoger niveau te tillen en een werkomgeving te creëren die bijdraagt aan je succes. Omdat we doorgaans minstens 85% van alle facilitaire diensten met onze eigen merken en mensen kunnen leveren, leggen we de nadruk op integrated facility management.
- Food&i :
Een jonge en ambitieuze bedrijfscateraar die met een frisse blik eten en drinken op kantoor puur, gezond en duurzaam maakt. Wij geloven in de kracht van eten en drinken om een positieve impact te hebben op mens, bedrijf en onze planeet.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via :