Follow us
          Directory  Contact   

FM-Day - Congres & vakbeurs over facilitair management

SAVE THE DATE

Ticketverkoop begint op 1/01/23 08:57 Europe/Brussels

FM-Day is een organisatie van belfa in samenwerking FM-Magazinee

Het congres, dat plaatsvindt van 9u30 tot 16u15, biedt interessante workshops rond hot items in zowel hard- als softfacilities. Aanmelden kan via de knop 'registreren'
De vakbeurs, die gelijktijdig van 10u tot 18u loopt, is een brede etalage van producten en diensten ter ondersteuning van de facilitaire services in een bedrijf.

FM-Day is een organisatie van belfa in samenwerking FM-Magazine

Het congres, dat plaatsvindt van 9u30 tot 16u15, biedt interessante workshops (met simultane vertaling). Aanmelden kan via de knop 'registreren'
De vakbeurs, die gelijktijdig van 10u tot 18u loopt, is een brede etalage van producten en diensten ter ondersteuning van de facilitaire services in een bedrijf.

Au cours de cet événement, des photos seront prises qui pourront être utilisées dans notre FM-Magazine et sur notre site internet. Vous pouvez indiquer à tout moment que vous n'êtes pas d'accord avec l'utilisation d'une photo en adressant une demande écrite à office@belfa.be.

Tijdens dit evenement zullen foto's worden genomen die eventueel zullen worden gebruikt in ons FM-Magazine en op onze website. Je kan te allen tijde aangeven dat je het niet eens bent met het gebruik van een foto, door een schriftelijk verzoek te richten aan office@belfa.be.

Exposeren op de FM-beurs?  
Neem contact op met - lorenzo.debruyne@fcomedia.be - Tel:+32 (0)56 77 13 10

Datum & Tijd
donderdag
30 maart 2023
09:30 18:00 Europe/Brussels
Locatie

't Bauhuis

Slachthuisstraat 60
Sint-Niklaas 9100
België
--'t Bauhuis--
Krijg het adres
Organisator

belfa

+32 468 13 81 25
office@belfa.be
DEEL

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.