Follow us
          Directory  Contact   

Webinar 'Brandveiligheid voor de facility manager'

Registrations are closed


Voertaal : Nederlands

Un webinaire en français a lieu le 13 mars 2024 de 13h30 à 14h30

Inhoud

Als facility manager ondervind je allerlei uitdagingen om een brandveiligheidsinstallatie conform de geldende normen te verkrijgen en te behouden. Tijdens dit webinar geven we tips & tricks om jouw brandveiligheidsinstallaties op de meest efficiënte manier te beheren:

• Welke normen zijn belangrijk en dienen gevolgd te worden voor de meest gebruikte brandveiligheidsinstallaties, zoals branddetectie en sturingen, sprinklerinstallaties & blussystemen, noodverlichting, spraakalarm systemen, etc…
 
• Bij de inspecties van deze  brandveiligheidsinstallaties zijn meerdere partijen betrokken, met elk zijn verantwoordelijkheden. Hoe verloopt het keuringstraject van jouw installatie en wat zijn de verwachtingen tijdens de voorbereiding van een controle, de risicoanalyse, de documentatie, de technische elementen van de installatie en andere belangrijke aspecten om tot een positieve keuring te komen?
 
• Hoe kan je jouw installatie conform houden en/of hoe moet je omgaan met aanpassingen en/of uitbreidingen?  En waar en hoe kan je de juiste informatie bekomen om in regel te zijn met de nodige voorschriften ?

Spreker

Gino Van der Ven - als Sr. Technical Manager Fire Safety & Security bij Vinçotte, onderdeel van de Nederlandse Kiwa groep, is Gino verantwoordelijk voor de technische opvolging van o.a. branddetectie, spraakalarminstallaties, inbraakdetectie en andere beveiligingsinstallaties voor gebouwen. 
Daarnaast neemt Vinçotte ook actief deel aan de betreffende normcommissies, zodat steeds de laatste informatie ter beschikking is met het oog op toepassingen bij klanten.

Deelnemen? 

Schrijf je kosteloos in via de knop 'Registreer' hierboven. Na inschrijving ontvang je een uitnodiging met een link om deel te nemen via Zoom. Vul het Zoomformulier opnieuw in om de definitieve webinarlink te ontvangen.

Date et heure
mercredi
13 mars 2024
10:00 11:00 Europe/Brussels
Lieu

via Zoom

ONLINE
Belgique
--via Zoom--
Obtenez la direction
Organisé par

belfa

+32 468 13 81 25
office@belfa.be
PARTAGER

Découvrez ce que les gens voient et disent à propos de cet événement et rejoignez la conversation.