Follow us
          Directory  Contact   

Projectmanager bouwprojecten – 80 tot 100%

Karel de Grote Hogeschool

Offre d'emploi disponible en néerlandais uniquement

Karel de Grote hogeschool is een warme en ambitieuze leer- en werkplek in de superdiverse stad Antwerpen, met bijna 1600 collega's en ruim 14.000 studenten. We kiezen voor vernieuwend en uitdagend onderwijs, waarbij we volgende generaties inspireren en mee bouwen aan de toekomst en waar ruimte voor is voor groei.

KdG realiseert in de komende jaren twee strategische bouwprojecten van het hogeschool-huisvestingsplan. Ben jij onze geknipte projectmanager om hier je handen en tanden in te zetten? Lees dan zeker verder!

Wat is jouw rol?

Als projectmanager coördineer jij mee de bouwkundige en technische werkzaamheden voor de nieuwbouw site Meir of voor de renovatie/nieuwbouw site Hoboken. Je managet nauwgezet de voortgang van de bouwplannen en mitigeert tijdig risico’s. Daarbij houd je scherp zicht op tal van bouwtechnische nevenprojecten.

Wat doe je concreet?

-      Je draagt verantwoordelijkheid voor het bouwproject vanaf voortraject, over ontwerpfase tot en met de uitvoering en oplevering van het project.
-      Je stelt het bouwprogramma en het budget op.
-      Je managet het bouwdossier van aanbesteding, uitvoering tot oplevering.
-      Je bewaakt de kwalitatieve uitvoering binnen vooropgestelde planning en budget.
-      Je bent de brugfunctie naar externe ontwerppartners, aannemers, … .
-      Je consulteert interne stakeholders om noden en verwachtingen in kaart te brengen.
-      Je zet je vakkennis in om alle betrokkenen bij het (ver)bouwproces op één lijn te houden en houdt overzicht op alle nevenprojecten.
-      Je werkt mee aan de langetermijnvisie en het jaaractieplan van de dienst.

Je maakt deel uit van de dienst Vastgoed en Technisch Beheer, die verantwoordelijk is voor de verdere duurzame vernieuwing en optimalisatie van de onderwijsinfrastructuur van KdG. Als projectmanager coördineer je één van onze grote bouwprojecten en bijhorende nevenprojecten.

Samen met andere projectmanagers maak je deel uit van een klein, gedreven team dat nauw samenwerkt met de andere diensten (ICT, Financiën, Aankoop, Campusdienstverlening) binnen de Directie Beheer. Je rapporteert aan het diensthoofd Vastgoed en Technisch beheer.

Wat is je profiel?

-         Je werkt graag in team en stelt het succes van het bouwproject, de dienst en KdG in het algemeen steeds voorop. Je werkt constructief samen met collega’s, partners en externe stakeholders.
-         Je werkt planmatig en nauwgezet. Je gaat zelfstandig te werk in de toegewezen deeltaken en je pakt complexe problemen analytisch vast en stelt oplossingen voor.
-         Je bent leergierig en deelt graag eigen kennis en ervaring met anderen.
-         Je hebt minstens 10 jaar ervaring in de bouwsector en opvolging van middelgrote tot grote bouwprojecten.
-         Je hebt een brede basiskennis van de bouw in al zijn facetten.
-         Je communiceert vlot en correct met externe partners en interne eindgebruikers.
 

Verder heb je een masterdiploma ingenieur of architect  of ben je gelijkwaardig door ervaring (1)

Wat bieden wij jou?

-         Een warm onthaal in een klein maar fijn team! Jouw collega’s staan klaar om je de nodige hulp te bieden van bij jouw start.
-        Een omgeving waarin je veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt om je opdracht uit te voeren. Zo ontplooi jij je in deze functie volop in je technisch-bouwkundige, organisatorische en interpersoonlijke vaardigheden.
-         Drie keer per academiejaar organiseren we een KdG-brede onthaaldag waar je KdG als organisatie beter zal leren kennen, daarnaast krijg je ook de kans om gebruik te maken van een ruim intern en extern opleidingsaanbod.
-         Ons engagement dat we continu bouwen aan een inclusieve werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en van elkaar kan leren. We geloven sterk in de kracht van verschillen en complementariteit en zijn ervan overtuigd dat een diverse pool van collega’s en een inclusieve context ons allemaal beter, sterker en talentvoller maken.
-         Een vol- of deeltijdse opdracht als contractueel bediende die zo snel als mogelijk start. Je krijgt 2 opeenvolgende overeenkomsten van telkens één jaar die na positieve evaluatie overgaan naar onbepaalde duur.
-         Een loon in functie van je competenties en ervaring binnen het groeipad A11-A12-A21 (equivalent van barema’s 585-586-587). Klik hier voor meer info. Uiteraard houden we bij de toekenning van je barema rekening met jouw ervaring.
-         Voordelen zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot hybride werken, een laptop en GSM, een mooi aantal vakantiedagen (45 dagen voor een voltijdse opdracht) en de optie van een hospitalisatieverzekering aan een gunstig tarief.
-         Weet dat nuttige beroepservaring buiten het onderwijs ook kan meetellen voor je anciënniteit. Woon-werkverkeer via openbaar vervoer vergoeden we voor 100% en als je met de fiets komt, krijg je 0,21 € per km.
-         Wil je graag nog meer weten over KdG als werkgever, ga dan naar: www.kdg.be/werken-bij-kdg!

Interesse?

Vertel het ons! Solliciteer zo snel mogelijk en ten laatste op 14 april 2024 via https://www.kdg.be/vacatures. Ga naar ‘bekijk onze vacatures, klik op de gewenste vacature en vervolgens op de ‘solliciteer nu’ knop. We zijn benieuwd naar je parcours en motivatie.

Wat zijn de volgende stappen?

-         De 1ste screening gebeurt op basis van de ontvangen cv’s en motivatiebrieven.
-         De 2de ronde bestaat uit een gesprek, met mogelijke opdracht. (dit plannen we op 24 april op campus Zuid )

Een vraag?

Als diensthoofd Vastgoed en Technisch Beheer, geeft Greet De Caluwé antwoord op jouw vragen. Bereik haar telefonisch op 0470 19 32 67 of via greet.decaluwe@kdg.be.

Je kan ook Peter Brants, directeur Beheer, contacteren op 0473 73 92 51 of via peter.brants@kdg.be

Voor hulp bij het solliciteren kan je terecht bij HR via 03 613 13 36 of hr@kdg.be

 Onze diensten zijn collectief gesloten van 30 maart 2024 tot en met 7 april 2024.


(1) Ingeval je geen master diploma hebt, neem je deel aan een assessment.


dans Jobs
12 mars, 2024
Partager ce poste
Tags
Archiver