Follow us
          Directory  Contact   

Oproep denktank Mobility

Met de versoepeling van de coronamaatregelen, merken we ook de terugkeer van een minder leuk fenomeen op de radio: de filemeldingen. Meteen worden we met de neus op de feiten gedrukt: mobiliteit blijft één van de belangrijkste maatschappelijke uitdagingen in ons land. Ook de facilitaire wereld ontsnapt niet aan deze vaststelling. Of het nu gaat om de problematiek van mobiliteitsbudgetten, de elektrificering van de fleet of de opkomst van Mobility as a Service en de doorbraak van tijds- en plaatsonafhankelijk werken, telkens heeft dit een invloed op het werk van de facility manager.

Belfa heeft al een aantal jaar een werkgroep die deze thema’s in de gaten houdt met een opiniestuk in de pers en enkele interessante passages op conferenties als gevolg. Post-corona herneemt de groep zijn activiteiten. Ze heeft zich bovendien opnieuw uitgevonden als denktank: we gaan op zoek naar die onderwerpen die FM het meest aanspreken en zoeken naar de beste manier om vernieuwende, bruikbare en interessante info bij de juiste personen te krijgen.

Wij zijn ook steeds op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden met een interesse voor het mobiliteitsvraagstuk. Wil jij onze groep vervoegen en mee nadenken over dit fascinerende thema, aarzel niet om contact op te nemen met de denktank Mobility via  office@belfa.be  of via de coördinator:

thomasdespiegelaere@gmail.com


in News
23 februari, 2022
Share this post
Tags
Archive