“Een bron van inspiratie”

Régine Bruyère, Senior Account Manager – AREMIS

Régine Bruyère begon in 1997 bij DBAssociates en is vandaag Senior Account Manager bij AREMIS voor Franstalige en internationale klanten, waaronder Europese instellingen en Belgische administraties, de farmaceutische sector, enz.

Ze was eerst werkzaam als backoffice medewerkster en zeer vertrouwd met IT, in het bijzonder de IWMS Archibus software. Het vertrek van een accountmanager bracht haar zeven jaar geleden in een salesfunctie, wat haar enorm bevalt. “Ik hou ervan om klanten terzijde staan en oplossingen te zoeken om ze te helpen” getuigt Régine Bruyère.
“Klantentrouw ligt me zeer nauw aan het hart”. Recent richtte ze haar pijlen op ziekenhuizen, een doelgroep die ze al lang graag wou ontwikkelen. Tot haar klanten behoren o.a. de Clinique St-Pierre in Ottignies, de Clinique de l’Europe in Brussel en Saint-Luc (Woluwe).
Régine Bruyère is al meer dan 20 jaar belfa-lid. “In het prille begin was DBAssociates nog secretariaat voor belfa” herinnert ze zich. “De vakvereniging is ideaal om contacten te leggen met professionals in het vakgebied, mogelijke prospects te ontmoeten, de brug te slaan tussen vraag en aanbod”.
‘Verbinden’ is haar grootste kwaliteit. De belfa-events bieden daartoe de beste kansen. Belfa is een bron van inspiratie en ideaal om het werkveld te monitoren. “In de huidige context zal FM grondig veranderen” verwacht Régine Bruyère. “Klanten zijn momenteel verlamd, niemand durft beslissingen te nemen in een klimaat van onzekerheid en bang afwachten. Velen zullen pas ten vroegste in 2021 terugkeren naar kantoor”.

Door Eduard Coddé