Vinci Facilities: Bons Corporate Partner

01/01/2022 - 31/12/2022 

 

"Taking Care" van gebouwen, eindgebruikers en het milieu

Wij bieden Facility Management oplossingen aan en dragen zorg voor gebouwen, eindgebruikers en het milieu.

Onze doelstelling is om het potentieel van uw gebouwen te benutten, het welzijn van de eindgebruikers te verbeteren en het energieverbruik en de operationele kosten te beheren. Dat vraagt om voortdurende waakzaamheid waarbij technische expertise en service hand in hand gaan.

Binnen de groep VINCI Energies, is VINCI Facilities gespecialiseerd in Facility Management. Dankzij onze brede expertise, bieden wij ondersteuning op lange termijn met facilitaire oplossingen op maat.

Onze oplossingen bevatten zowel technisch onderhoud, exploitatie en service. We zijn betrokken bij het welzijn van de eindgebruikers en we maken gebruik van onze ervaringen en innovaties om ruimtes te ontwikkelen, te beheren en te verbeteren die iedereen in staat stellen hun ware potentieel te bereiken.

Onze uitgebreide kennis van de levenscyclus van gebouwen en onze dagelijkse aanwezigheid op de sites van onze klanten geven ons de nodige relevante informatie om aan de verschillende behoeften te voldoen en op maat gemaakte aanbiedingen voor te stellen.

Op het vlak van kantoorinrichting verzorgen wij het hele process, van werkplekanalyse tot design & build. We streven ernaar om een attractieve, functionele en duurzame werkplek te ontwikkelen op maat van de klant, om het welzijn en de productiviteit van de eindgebruikers te verhogen.

We ontwerpen en passen uw werkruimtes aan rekening houdend met uw bedrijfscultuur.

VINCI Facilities
Havenlaan 86C b 201
B-1000 Brussel

contact.be@vinci-facilities.com 

+32 (0)2 422 26 11

www.vinci-facilities.be