Spacewell:
Brons Corporate Partner

01/02/2021 - 31/01/2022

info@spacewell.com
+32 3 829 04 95

 

Voorstelling bedrijf

Spacewell is een expertisecentrum en technologiebedrijf dat zich toelegt op het verbeteren van de performantie van gebouwen voor hun gebruikers. Met bijna 300 medewerkers bieden we:

  • ADVISORY: adviesdiensten door onafhankelijke experts (smart working, facility management, technisch onderhoud, schoonmaak, catering en beveiliging)
  • IoT-enabled FMIS-SOFTWARE platform voor professioneel beheer van facility processen en het inzichtelijk maken van performantie aan de hand van KPI-rapportering en dashboards
  • COBUNDU™ SMART BUILDING platform dat gegevens van sensoren inzet om de prestaties van gebouwen te monitoren en te verbeteren

 
Spacewell maakt deel uit van de beursgenoteerde Nemetschek Group die met meer dan 2.500 medewerkers wereldwijd software aanbiedt om de hele levenscyclus van gebouwen te beheren, van design over constructie tot de operationele fase. Bij Spacewell richten we ons op de gebruiksfase, het slimmer maken van gebouwbeheer en het creëren van een betere gebruikerservaring door integratie van facilitaire software en het internet of Things.

Ons Smart Building platform COBUNDU™ wordt erkend als de eerste volledige, kant-en-klare softwareoplossing voor de implementatie van een Smart Building en maakt verbinding met de meest populaire sensortechnologie. Door gebruik te maken van real-time sensorgegevens kunnen facilitaire managers het comfort en ruimtebebruik bewaken en verbeteren, realtime hulp bieden aan gebruikers van het gebouw en effectievere, op activiteiten gebaseerde diensten leveren.

Door de synergie tussen expertise en technologie, ondersteunen we onze klanten bij het optimaliseren van hun facilitaire activiteiten en het realiseren van kostenbesparingen. En helpen we hen om werkplekken te creëren die de nodige flexibiliteit en connectiviteit bieden voor nieuwe manieren van werken.

Bezoek hier onze website.