Initial: Bons Corporate Partner

01/12/2020 - 30/11/2021 

 

Initial BeLux, onderdeel van de Rentokil-Initial Group PLC, actief in meer dan 75 landen, is wereldwijd de vertrouwde leverancier voor al uw hygiëne-oplossingen. Een succesvolle combinatie, al een eeuw lang ervaring en expertise met op maat gemaakte oplossingen om te voldoen aan uw noden met als resultaat: een veilige, comfortabele, hygiënische sanitaire voorziening met een totale ontzorging.

Rentokil Initial biedt het breedste assortiment aan sanitaire hygiëne diensten waaronder het (automatisch) aanleveren van de vooraf afgesproken hoeveelheden aan verbruiksartikelen. Het onderhouden van producten zoals periodiek vervangen van de luchtverfrissers, damesverbandcontainers (on site service), no touch schuimzeepdispensers, no touch alcoholdispensers, no touch autocut dispensers,….over dieptereinigingen tot het reinigen van het luchtcirculatiesysteem.

De Signature-lijn van Initial, dewelke bekroond met de Reddot Award (prijs voor innovativiteitsvolle producten), is bewerkt met zilverionen om besmetting en bacterie-overdracht tegen te gaan. Herkenbaar door zijn stijlvolle, tijdloze en elegante look. Initial profileert zich met voorkeur voor no-touch toestellen als de total hygiene solution-provider. Dé no-touch company bij uitstek én, niet onbelangrijk, direct inzetbare toestellen.

Research & Development staat niet stil bij in de Rentokil-Initial Group, ook niet tijdens lockdowns en pandemiën. Naast onze toestellen met bijhorende services voor onze ‘primaire behoeftes’ in de sanitaire ruimtes, verzorgen wij eveneens met onze services het onderhoud van uw InspireAir72, het toestel dat zorgt voor een hygiënische en zuivere lucht in uw kantoor, werkplaats, klaslokaal.  Met de Viruskiller van Initial reduceert u de kans op besmetting in uw ruimtes tot 99,9999 % hygiënische en propere lucht, dit alles onderhouden met de grootste zorg door de expertise van onze service-medewerkers.

Voor meer info kan u terecht op