Opleiding Odisee

Presentatie van de Hogeschool Odisee

Op de markt van Facility Management woedt een echte ‘war for talent’. Hogeschool Odisee biedt op hun technologiecampus in Gent een professionele bacheloropleiding aan van drie jaar die een brede vorming mét jobgarantie garandeert. Ze bieden eveneens een Posthogeschoolopleiding ‘Facility management voor professionals’ aan. Deze opleiding bestaat uit zestien lesdagen en is modulair opgebouwd. Je kan de volledige opleiding volgen, of kiezen om voor een lesdag of een specifieke module in te schrijven.

N.B. : De volgende lessenreeks start opnieuw in september 2022.

Het doelpubliek van de opleiding Facility management voor Professionals is zeer gevarieerd: van de beginnende facility manager die wil kennismaken met een brede waaier aan facilitaire domeinen tot de ervaren facility manager die op de hoogte wil gehouden worden van de laatste nieuwe trends. De cursus biedt ook ruim de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met professionals en te netwerken met collega’s uit verschillende sectoren.

Waar?

De lessen van de opleiding Facility management voor professionals vinden plaats op Odisee Technologie Campus, Gebroeders De Smetstraat 1 in Gent.

Wanneer?

De opleiding Facility management voor professionals 2021 start op donderdag 11 februari en loopt tot 9 december.
De lessen vinden plaats op 16 opleidingsdagen en dit van 9u tot 17u (niet tijdens de paasvakantie en zomervakantie).

Meer info?

Voor meer informatie over de opleiding Facility management voor professionals kunt u steeds contact opnemen met Femke Veeckman (femke.veeckman@odisee.be).

Inschrijvingen

Enkel online via de website van Odisee Advanced Education: www.odisee.be.
Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf je snel in!

Programma

  1. Management van facilitaire dienstverlening (11/2 – 25/2 – 11/3 – 25/3 - 01/04)
    In de eerste module komen volgende thema’s aan bod: Introductie, Financieel beheer en budgetteren, Organisatie van facilitaire diensten en normering, Inkoop- en contractmanagement en aansprakelijkheid, Stakeholdersmanagement 
  2. Gebouwgebonden diensten (22/4 – 6/5 – 20/5 – 9/9 – 23/9 – 7/10 – 21/10)
    In deze tweede module focussen we op: Duurzaam vastgoed, Bouwprojecten, Technieken: klimaatbeheersingssystemen, Technieken en ICT hardware, Beveiligingssystemen, ICT-software en FMIS, Onderhoudsmanagement
  3. Persoonsgebonden diensten (28/10 – 18/11 – 02/12 – 9/12)
    In de derde module komen volgende diensten aan bod: Catering management, Schoonmaakbeheer, Afvalbeheer, Verhuismanagement en workplacemanagement

De opleiding is een samenwerking tussen belfa en Odisee Hogeschool, inrichter van de unieke professionele bacheloropleiding Facility management.

Deelname kosten

Inschrijven kan voor het geheel maar ook voor één of meerdere opleidingsmodules. 

Profiel Per opleidingsdag Pakketprijs (de 3 modules)
belfa leden

300 €

3.000 €
Niet-leden 350 € 3.500 €

Prijzen zijn vrij van BTW, inclusief syllabi, koffie en lunch. 

Leaflet downloaden