Opleiding 'Help… waar is mijn werkplek?'

Deze opleiding reikt tools aan om op een gestructureerde manier een reflectieoefening te onderbouwen en daarna te vertalen naar een future-proof en flexibel werkomgevingsconcept. Je gaat op een participatieve creatieve manier zelf met dit onderwerp aan de slag.

opleiding help waar is mijn werkplek_V1_23-05-22
Datum en tijdstip:
2022-05-23T09:00:00 2022-05-23T16:00:00
Locatie:
Adres:
Frame21 - Da vincilaan 2
1935 Zaventem
Aanmeldperiode:

Covid heeft de wijze waarop organisaties dagdagelijks functioneren ingrijpend veranderd en de opkomst van een nieuw paradigma op het gebied van de werkplekervaring aanzienlijk versneld.

Meer dan ooit moet de werkomgeving de ambities van de organisatie en zijn medewerkers reflecteren, rekening houdend met de unieke bedrijfscultuur.   

Nieuwe fundamentele keuzes en afspraken moeten worden gemaakt om te beantwoorden aan deze nieuwe realiteit, maar welke? En hoe deze dan te vertalen naar efficiënt functioneren in een aangepaste werkomgeving?

Deze opleiding reikt enkele tools aan om op een gestructureerde manier een reflectieoefening te onderbouwen en daarna te vertalen naar een futureproof en flexibel werkomgevingsconcept.

Lesgever

Stefan Olefs - Director Workplace Strategy & Change Management Colliers Belgium

 • Orthopedagogie
 • Master “Intercultural Management” specialisatie Culture, International Collaboration and Diplomacy
 • Certified Coach in Stakeholder Centered Coaching (Marshall Goldschmidt - 2013)
 • Overkoepelende coördinatie en opvolging van projecten binnen een multistakeholder-omgeving in zeer diverse sectoren zowel op nationaal als internationaal vlak
 • Coördineren van haalbaarheidsstudies en het opstellen van PVE in het kader van het ontwikkelen van nieuwe werkomgevingsconcepten meer specifiek omtrent een ruimtelijk programma van eisen
 • Beheren van diverse multistakeholder projecten binnen een projectomgeving
 • Coachen en coördineren van multidisciplinaire teams via workshops, werkgroepen, interviews...
 • Uitwerken & coördineren van change management & communicatieprojecten in het kader van veranderingstrajecten binnen een veranderende werkomgeving
 • Implementatie van “Activity Based Working” en “HWOW” in overeenstemming met de visie & de strategie van de organisatie

Programma

9u Ontvangst
9u30 Start opleiding
12u Lunch
13u Opleiding
16u Einde

Hoe lang duurt de opleiding?

Deze opleiding duurt een dag, je bent welkom vanaf 9u. De opleiding start om 9u30 tot 16u00, met lunch. Het maximum aantal deelnemers wordt beperkt, snelle beslissers nemen meteen een voorsprong!   

Locatie

Frame21
Da Vincilaan 2
1935 Zaventem

Gratis parking voor het gebouw

Tarieven

Lid van  belfa: € 425 excl btw 
Niet-lid van belfa: € 525 excl btw

Word lid en geniet vanaf heden van een voordeliger ledentarief.  Een lidmaatschap is 12 maanden geldig (gaat in vanaf de eerste dag van de instapmaand):

 • Lid Professional: € 180 excl btw
 • Lid Commercial: € 360 excl btw

Inschrijvingen zijn definitief. Je kan schriftelijk annuleren tot uiterlijk 1 week voor de opleiding via office@belfa.be, mits betaling van 50 euro administratiekosten. Bij latere annuleringen wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht.