Opleiding 'FM to the next level'

Of hoe je met FM het verschil maakt dankzij de tips van topmanagers.

opleiding fm to the next level_06-02-22
Datum en tijdstip:
2022-06-02T09:00:00 2022-06-02T13:30:00
Locatie:
Adres:
Vlerick Campus Gent - Reep
9000 Gent
Aanmeldperiode:

Facility managers zijn vaak actief op operationeel vlak. Ze zorgen voor goede services, herstellingen, knappe gebouwen…. Nog al te vaak participeren ze echter niet in het directieteam. We gedragen ons vaak ook naar anderen met een praktische insteek…. In deze sessie leer je anders denken, anders werken en anders communiceren. Dit om impact te hebben, om gezien te worden en om op die manier succes te boeken voor zowel je bedrijf als jezelf.

Met 25 jaar ervaring in facility management heb ik zelf maar de laatste 10 jaar geleerd om het operationele te overstijgen. Door in contact te komen met grote strategische denkers, boeiende (dure) consultants, heb ik mogen leren hoe je het verschil kan maken. Met heel wat nominaties, prijzen en mooie aanbiedingen tot gevolg. Het vergt een andere mindset, andere attitude om het verschil te maken. Dit betekent niet harder werken, het is vooral belangrijk om anders te leren denken.

Programma

Blok 1: Testimonial

Blok 2: Stand out (val op)

Blok 3: Wees klaar voor verandering

Block 4: Werk slimmer, niet harder

Lesgever

Steven Clemminck – Vlerick Business School/Visible Bridges. Steven heeft al 25 jaar management ervaring achter de rug en is sinds 2016 ook deeltijds executive coach bij Vlerick Business School waar hij tevens al 16 jaar werkt als operations manager. Daarnaast heeft hij samen  Dominique De Vlieger, Visible Bridges opgericht. Een bedrijfje waar via coaching, opleidingen en ervaringen, groeiprocessen in gang gezet worden die zichtbare resultaten leveren. Steven geeft ook opleidingen en begeleiding aan de post hogeschool opleiding Facility Management en verschijnt hier en daar als spreker op een event.

Duurtijd

Deze opleiding duurt een halve dag. Je bent welkom vanaf 9u. We gaan van start om 9u30 tot 13u30 met daarna broodjeslunch.
Het maximum aantal deelnemers wordt beperkt. Snelle beslissers nemen meteen een voorsprong!  

Locatie

Regio Gent
Reep 1 
9000 Gent

Waar kan je parkeren (betalend)?

De ondergrondse parking Reep ligt vlak naast de campus. 

Sinds januari 2020 is het centrum van Gent een lage-emissiezone. Dat betekent dat sommige auto's niet zijn toegelaten, controleer dit dus best even voor je komt.

Tarieven

Leden van belfa: 250 euro excl. btw
Niet-leden: 325 euro excl. btw

Je bent nog geen lid maar wenst zich in te schrijven aan het voordelig tarief? De prijs bedraagt dan 250 euro excl. btw voor de opleiding, vermeerderd met de bijdrage voor belfa-lidmaatschap (Lid professional = 180 euro excl. btw - lid commercial = 360 euro excl. btw). Dit lidmaatschap is 12 maanden geldig en gaat in vanaf de eerste dag van de instapmaand.

Inschrijvingen zijn definitief.  Je kan schriftelijk annuleren (office@belfa.be) tot uiterlijk 1 week voor de opleiding, mits betaling van 50 euro administratiekosten. Bij latere annuleringen wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht.