Nieuwe app ondersteunt herstart na COVID-19 lock-down

PROCOS Group heeft deze week de nieuwe app “Safe@Work” gepresenteerd. Met deze applicatie kunnen bedrijven en overheden de herstart na de COVID-19 lockdown vlot en veilig organiseren.

PROCOS Group is een expert in het optimaliseren van de werkomgeving en maakt hierbij gebruik van slimme technologie. Dat de 30 jarige KMO innovatie hoog in het vaandel draagt, werd deze week opnieuw bewezen. Het team wil haar klanten in deze bizarre tijd ondersteunen en mee zorg dragen voor de medewerkers.

Met Safe@Work kan de facility manager een geleidelijke opstart organiseren, rekening houdend met de richtlijnen over social distancing en hygiëne. Met hun smartphone reserveren medewerkers een werkplek en krijgen ze instructies over de gewijzigde toegang en circulatie in het kantoor. Sensors of QR codes monitoren de bezetting van de werkplek en geven aan de cleaning teams de opdracht voor desinfectie.

De nieuwe software applicatie “Safe@Work” is ontwikkeld door het eigen ontwikkelingsteam en wordt via SaaS op de markt gebracht. Gesprekken met een partner in de US zijn aan de gang om het product ook daar aan te bieden.

 

www.safe-at-work.be