Virtueel ledencafé

We nodigen je graag uit in ons maandelijks virtueel café!

Virtueel ledencafé 25-02-21
Datum en tijdstip:
2021-10-19T17:00:00 2021-10-19T18:00:00
Locatie:
Adres:
online via Zoom

Aanmeldperiode:

Exclusief voor onze leden en niet leden Professionals!

Taal : Nederlands en Frans, elk spreekt zijn taal

Een virtueel ledencafé, wat houdt dat precies in?

  • Een virtueel netwerkevent op 9 oktober, van 17u tot 18u
  • Geen thema of activiteit op de agenda. Alles staat in het teken van een informeel netwerkmoment onder collega’s. Of zit je met bepaalde vragen die je graag in de groep gooit? Dan is dit het moment!

Testimonials van de vorige ledencafé's

"Het was zeer interessant om hieraan deel te nemen en nieuwe mensen te leren kennen!  Waarom iedereen toch alles opnieuw uitvinden en uitzoeken als we kennis en ervaringen kunnen delen, ik ben er volgende keer zeker terug bij!"
Bart - Laamp

"Un bon moment passé en compagnie des membres. Détente et relaxation garantie mais aussi la possibilité d'aborder des sujet plus constructif. Un vrai sentiment de refaire le monde" 
Michael - BePark

''Het belfa ledencafé was welliswaar virtueel, maar toch een schot in de roos. Inhoudelijk bood het de mogelijkheid om in deze voor facility managers zeer ‘boeiende’ periode eens bij te praten over de uitdagingen die de heropening van onze bedrijven voor Facility stelt en te leren uit elkaars plannen en opinies. Uitgepraat zijn we zeker nog niet, dus … op de volgende café"
Tom - FSMA

"Aangename en inspirerende babbel met FM collega's uit verschillende sectoren. Op korte tijd verschillende fijne nieuwe mensen leren kennen en inspiratie op gedaan. Uitkijjkend naar de terrasjes editie is dit in tussentijd een fijne covid proof oplossing!"
Stijn - dpg media

Ook deelnemen? Schrijf je kosteloos in via de knop 'Schrijf in' hierboven. Na je inschrijving ontvang je een uitnodiging in je kalender met een link om deel te nemen via Zoom.

Je bent nog geen lid maar wenst zich in te schrijven?  Wordt nu lid.