Virtueel ledencafé

Informeel netwerken in ons virtueel ledencafé!

Virtueel ledencafé 25-02-21
Datum en tijdstip:
2022-02-22T17:00:00 2022-02-22T18:00:00
Locatie:
Adres:
online via Zoom

Aanmeldperiode:

Exclusief voor onze leden !

Taal : Nederlands en Frans, elk spreekt zijn taal

Belfa nodigt jou graag uit in het maandelijks virtueel ledencafé! Wat dit precies inhoudt? Geen thema of activiteit op de agenda. Alles staat in het teken van een informeel netwerkmoment onder collega’s. Of zit je met bepaalde vragen die je graag in de groep gooit? Dan is dit het moment! Dat vinden ook onderstaande leden.

Testimonials van de vorige ledencafé's

"Wat het virtueel ledencafé precies inhoudt ? Interessante mensen ontmoeten, over actuele onderwerpen of problematieken praten, oplossingen uitwisselen, samen brainstormen, zich informeren over wat er op de markt speelt. Dit alles op een informele manier, zonder vooroordelen. We spreken in onze moedertaal. Men luistert, wisselt ideeën uit en leert elkaar kennen in een heel aangename sfeer. Ik raad het ledencafé ten stelligste aan.😊"
Enza - Befimmo

"Het was zeer interessant om hieraan deel te nemen en nieuwe mensen te leren kennen!  Waarom iedereen toch alles opnieuw uitvinden en uitzoeken als we kennis en ervaringen kunnen delen, ik ben er volgende keer zeker terug bij!"
Bart - Laamp

"Een fijne gelegenheid om leden te ontmoeten. Dit in een ontspannen sfeer, maar met de mogelijkheid om op een constructieve manier onderwerpen aan te snijden." 
Michael - BePark

''Het belfa ledencafé is weliswaar virtueel, maar zeker een schot in de roos. Inhoudelijk biedt het de mogelijkheid om in deze voor facility managers zeer ‘boeiende’ periode eens bij te praten over de uitdagingen die de heropening van onze bedrijven voor facility stelt en te leren van elkaars plannen en opinies. Uitgepraat zijn we zeker nog niet. Op naar het volgende café!"
Tom - FSMA

"Aangename en inspirerende babbel met FM-collega's uit verschillende sectoren. Op korte tijd fijne nieuwe mensen leren kennen en inspiratie opgedaan. Uitkijkend naar de terrasjeseditie is dit in tussentijd een fijne covidproof oplossing!"
Stijn - dpg media

Ook deelnemen?

Schrijf je kosteloos in via de knop 'Schrijf in' hierboven. Na je inschrijving ontvang je een uitnodiging in je kalender met een link om deel te nemen via Zoom.

Je bent nog geen lid maar wenst zich in te schrijven?  Wordt nu lid.