young belfa @ KV Mechelen - Achter de schermen van een voetbalstadion

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen en de cijfers van de besmettingen die maar blijven stijgen, hebben young belfa en KV Mechelen beslist om het evenement uit te stellen naar het voorjaar 2022. Een datum zal later nog meegedeeld worden.

KV Mechelen achter de schermen_09-12-21 POSTPONED
Datum en tijdstip:
2021-12-09T18:30:00 2021-12-09T21:00:00
Locatie:
Adres:
AFAS Stadion - Kleine Nieuwedijkstraat 53
2800 Mechelen
Aanmeldperiode:

Hoe zorg je ervoor dat jouw voetbalploeg de wedstrijd wint? Daar komt heel wat meer bij kijken dan enkel de spelers alleen... Ontdek het samen met young belfa!

Yellow Red Koninklijke Voetbalclub Mechelen is een Belgische voetbalclub uit Mechelen-Noord. De club werd opgericht in 1904. Yellow Red KV Mechelen is aangesloten bij de KBVB met stamnummer 25 en werd viermaal landskampioen. Het is de eerste profclub in België met supporters in het bestuur en gaat door het leven onder de alias ‘Malinwa’. Bij een dergelijke organisatie komt heel wat kijken op facilitair vlak. Young belfa is nieuwsgierig naar de praktische zaken omtrent hospitality, veiligheid en installaties. Ga met ons mee op ontdekking in het stadion van KV Mechelen!

Programma

18u30       Onthaal
19u00       Presentatie KV Mechelen
19u30       Rondgang KV Mechelen
20u30       Netwerkmoment

Locatie & bereikbaarheid

AFAS Stadion
Kleine Nieuwedijkstraat 53
2800 Mechelen

https://www.kvmechelen.be/afasstadion/bereikbaarheid/

Tarief

Facility Managers lid van belfa, leden van young belfa (Professional), leden Student: Gratis 
Facility Managers niet-belfa-lid: € 50 (gratis indien je lid wordt van belfa) 
Leveranciers lid van belfa, young belfa (Commercial): € 100 
Leveranciers niet-belfa-lid: € 150 

Nog geen lid maar je wenst ook gratis (of aan het voordelig tarief) deel te nemen?  Word nu lid (gratis voor FM-studenten)! 

Alle prijzen zijn exclusief BTW. Annulatie kan kosteloos tot uiterlijk 1 week voor het event via mail office@belfa.be, daarna zal de volledige prijs gefactureerd worden.
Facility Managers lid van belfa, leden young belfa of leden student: indien je afwezig bent op het event - zonder tijdige annulatie - zal je een kost van € 50 (excl. BTW) aangerekend worden.