Job market Facility Managment 2021

Deze jobbeurs heeft als doel om toekomstgericht en proactief contact te leggen tussen studenten Facility Management en diverse (facilitaire) organisaties.  Als organisatie zoek je junior facility medewerkers? Neem dan zeker deel aan onze gratis jobbeurs!

Job market fm_12-05-21
Datum en tijdstip:
2021-05-12T14:15:00 2021-05-12T17:15:00
Locatie:
Adres:
Online via Wonder Me

Aanmeldperiode:

19811 young belfa logo COLOR-01-01

Job Market FM is een event die georganiseerd wordt door young belfa en huidige studenten Facility Management.

Deze jobbeurs heeft als doel om toekomstgericht en proactief contact te leggen tussen studenten Facility Management en diverse (facilitaire) organisaties.

Problemen zoals de grote vraag naar facility managers en onbekendheid van toekomstige werkgevers door studenten lossen we hiermee op. Dit doen we door tijdens Job Market FM vacatures, contactgegevens en/of CV's uit te wisselen en we geven (toekomstige) FM'ers de kans om in één ruimte hun kennis, ideeën en toekomstplannen te verruimen.

Het event wordt online georganiseerd, via Wonder Me! Met deze app kan er een eigen virtuele kamer gecreëerd worden, waarbij de studenten kunnen rondlopen en interactie kunnen aangaan met de organisaties. Verdere informatie omtrent de werking van Wonder Me volgt na inschrijving.

Bezoekers

  • Huidige studenten Facility Management
  • Oud-studenten Facility Management
  • Studenten Hotel Management

Deelnemen als bedrijf

Dit kan zowel voor je - als bedrijf - interessant zijn bij het vinden van potentiële werknemers als voor de studenten zelf die op zoek zijn naar een interessante en gepaste job!

De deelname is gratis! Inschrijven is verplicht en kan via deze link voor 21 april 2021. Praktische informatie omtrent het event volgt na inschrijving.

Nog vragen?

Indien je toch nog vragen heb, twijfel dan niet om contact op te nemen via jobmarketfm@outlook.com!

Klik op de afbeelding om de affiche te downloaden...

Informatie-affiche Job Market 12-05-21