Facility Awards 2022 - Facility Project of the Year

Informatie & Programma volgen...

Facility Awards 2022 - FM project of the year
Datum en tijdstip:
2022-05-19T17:30:00 2022-05-19T23:30:00
Locatie:
Adres:
DATE & LOCATION TO BE CONFIRMED!

Aanmeldperiode:

KANDIDATUUR INDIENEN

Plaats jouw bedrijf en facilitair project in de kijker!
Het vakgebied Facility Management meer bekendheid laten verwerven in België alsook de ‘Best Practice‘ een ruimere erkenning aanbieden, vormen de twee doelstellingen van de Facility Awards die jaarlijks door belfa georganiseerd worden.
 
Wellicht is er in jouw onderneming of in die van een klantenrelatie een project in wording, of reeds geïmplementeerd, dat onderbouwd is met de principes van facilitaire dienstverlening, uitmuntend gebouwbeheer, spraakmakende omgevingsfactoren die bijvoorbeeld de uitvoering van de dagtaak en de mobiliteit van de medewerkers vergemakkelijken... In deze gevallen komt dit project ongetwijfeld in aanmerking voor de verkiezing van het Facility Project of the Year 2022! 

Een professionele vakjury samengesteld uit vertegenwoordigers van alle deelgebieden binnen facility management selecteert de finalisten. Zij krijgen uitgebreide aandacht in de vakpers via een reportage in FM-Magazine en op onze website.

Jouw kandidatuur indienen? Stuur het ingevuld formulier naar tanja.barella@belfa.be voor 15 décember 2021. Van zodra jouw inschrijving binnen is, zullen de organisatoren je de vragenlijst en het beoordelingssjabloon toesturen voor de samenstelling van jouw kandidatuurdossier. Dat dossier mag maximum 20 pagina’s tellen. Je dient dat dossier in te vullen en terug te sturen naar belfa vóór eind maart 2022.

Inschrijvingsformulier