Facility Awards - Facility Manager of the Year

Uitreiking award 'Facility Manager of the Year'.

Facility Awards 2018_IFMA_24-05-18
Datum en tijdstip:
2018-05-24T17:30:00 2018-05-24T23:00:00
Locatie:
Adres:
Event Lounge - bd Général Wahislaan 16F
1030 Brussels
Aanmeldperiode:

De prijs 'Facility Manager of the Year' wordt toegekend aan een man of vrouw die door zijn of haar manier van denken, visie, engagement en inspanningen bijgedragen heeft tot het succes van de onderneming of organisatie waarvoor hij of zij werkt. Op die manier heeft hij of zij eveneens het beroep van Facility Manager bekendheid en erkenning bijgebracht en bijgedragen tot de professionalisering ervan. Guy Vanhoorde, Departementshoofd Facility Management, werd in 2016 verkozen als ‘Facility Manager of the Year’. Op basis van de nominaties van het publiek zal de professionele vakjury de 6 finalisten verkiezen.     

Deze selectie wordt door de jury op basis van essentiële criteria gemaakt.  

Stemming door het publiek 

Je zal uitgebreid kennismaken met de zes finalisten in de reportages die gepubliceerd worden in FM-magazine van maart 2018 en op onze website. Je zal vervolgens ook zelf online kunnen stemmen voor jouw favoriete kandidaat (meer info volgt). Iedereen mag één keer stemmen. Er zal online gestemd kunnen worden van 15 april 2018 tot en met 15 mei 2018. Deze publieksstemming telt mee voor 15% van de stemmen voor de verkiezing van de 'Facility Manager of the Year', op de avond van de Facility Awards zelf kan het publiek nog 15% van de stemmen bepalen.

Mis dit exclusief event niet en schrijf nu in of reserveer een gepersonaliseerde tafel voor het galadiner op 24 mei 2018!
Elke tafel biedt plaats aan acht personen. Verder is het mogelijk om een halve tafel of individuele plaatsen te reserveren.

De belfa Facility Awards is het uitgelezen moment om jouw organisatie optimaal in de kijker te plaatsen. Het biedt je een uitzonderlijke ontmoetingsplaats voor al jouw klanten en contacten. 

De presentatie is in handen van

Keynote speaker - Saskia Van Uffelen

Iedereen baas! Over samenwerken met vier generaties
De CEO van Ericsson Belux houdt een vurig pleidooi voor ondernemingen om zich anders te organiseren. Ze legt uit hoe bedrijfsleiders de verschillen tussen de generaties – de babyboomers, de generaties X, Y en Z – kunnen ombuigen tot een krachtig voordeel.

Moderator - Cynthia Reekmans

In 2005, op het einde van haar studies Romaanse, werd ze verkozen tot Miss Belgian Beauty. Leading lady van TV Limburg.  Interviewen en modereren is haar vak, en ze doet dit even makkelijk in het Frans en in het Nederlands. 

 

Programma

 • 17u30: receptie
 • 18u30: keynote speaker en uitreiking awards
 • 20u15: diner
 • 22u00: dessertbuffet & networking

Locatie

Event Lounge
Generaal Wahislaan 16F
1030 Brussel

Tarieven 

 • Tafelverkoop:

   • Volledige tafel (8 personen - toegang voorstelling & ceremonie inbegrepen): 2.250 euro excl. btw
   • Halve tafel (4 personen - toegang voorstelling & ceremonie inbegrepen): 1.350 euro excl. btw
 • Individuele inschrijving:

   • Student & Young-belfa leden: 75 euro excl. btw
   • Lid Professional: 95 euro excl. btw
   • Lid commercial & consultant: 225 euro excl. btw
   • Niet-Lid Professional: 225 euro excl. btw
   • Niet-lid Commercial & Consultant: 450 euro excl. btw

  Word nu lid en geniet van het ledentarief!

Annulatie kan kosteloos tot uiterlijk 17 mei 2018 via mail secretary@belfa.be daarna zal de volledige prijs gefactureerd worden.