Expertengroep 'Energy'

IK HEB INTERESSE IN DEZE EXPERTENGROEP

Energie is opnieuw een hot topic geworden, even weg geweest maar nu terug volop in de spotlights.

Bedrijven, facility managers, gebouwbeheerders, ook zij ontsnappen hier niet aan. Regelgeving, adviezen en goede bedoelingen vormen de basis maar wat doen we nu best vandaag en niet morgen of omgekeerd.

Daarom start belfa een Expertengroep Energy op en zijn we op zoek naar gedreven mensen om kennis, die op vele plaatsen aanwezig is, te delen met alle geïnteresseerden. Onze taak wordt, het aanbrengen van al die informatie als een leidraad waarmee de facility manager dan aan de slag kan.

Het is de bedoeling om energie vanuit zoveel mogelijk perspectieven te bekijken en de info naar iedereen te brengen. Hoe we dat nu juist gaan doen bespreken we met het uiteindelijke team.

Als toekomstig teamlid heb je, in hoofdzaak, een passie voor “energie” en een link met facility. Je moet dus geen professor zijn om te mogen deelnemen, drive en enthousiasme voor het onderwerp is veel belangrijker. We zullen één- of tweemaandelijks een afstemmingsmoment hebben om de resultaten van jullie informatie en opzoekingswerk te evalueren en onze groep de juiste richting uit te sturen. Laat je dus niet tegenhouden om tot de actie over te gaan.

Van zodra jouw kandidatuur binnen is en de inschrijvingsperiode afgesloten (half januari 2022) nemen we contact met jou op.

Tot binnenkort.