Algemene voorwaarden

1. Inschrijving

Inschrijvingen voor een evenement of een opleiding via onze website. De prijs van het evenement of de opleiding kan je vinden op onze website (prijzen excl. btw)

  • Je hebt al een belfa account? Log dan eerst in via "Inloggen"
  • Selecteer de opleiding of het evenement van jouw keuze en klik op inschrijven
  • Vul jouw gegevens aan en verstuur je inschrijving.
  • Je ontvangt onmiddellijk een bevestiging van inschrijving per e-mail. In geval van facturatie, zal je een aparte e-mail ontvangen met de factuur. Wij zouden het zeer op prijs stellen als je deze factuur aan jullie afdeling boekhouden zou willen overmaken. belfa stuurt geen facturen per post tenzij er uitdrukkelijk om verzocht wordt. 

2. Annulatie

Een annulatie is enkel schriftelijk mogelijk via een e-mail naar office@belfa.be en binnen de voorziene tijdspanne. Indien niet of niet tijdig geannuleerd wordt de volledige deelnameprijs in rekening gebracht. Indien belet kan eventueel een collega jouw plaats innemen. In dat geval vragen wij je om dit schriftelijk per e-mail aan te vragen binnen een redelijke termijn voor het evenement. Indien het profiel van de oorspronkelijke deelnemer niet overeenstemt met het profiel van de vervanger zal er een nieuwe factuur opgesteld worden met het tarief overeenstemmend met het profiel.

Annulatie meer dan één week voor aanvang van het evenement. 
Je weet meer dan één week voor aanvang van het evenement dat je niet kan deelnemen? In dat geval zullen we jouw inschrijving kostenloos annuleren (met uitzondering van  bepaalde condities vermeld in de activiteit).

Annulatie van de deelname op minder dan één week voor datum.
In geval van annulatie minder dan één week voor datum van de start van het evenement of de opleiding zal het volledige bedrag gereklammeerd worden. 

Afwezigheid bij gratis inschrijvingen zonder tijdige annulatie.
Personen ingeschreven en die niet komen opdagen op het evenement zonder annulatie in de voorziene tijdspanne zal een factuur ontvangen van 50 euro excl. btw.

Annulatie of wijziging van een opleiding of een evenement door belfa België.
Wanneer belfa:

  • een opleiding of evenement annuleert door onvoorziene omstandigheden of naar aanleiding van te weinig inschrijvingen
  • de datum moet verzetten
  • de plaats van het gebeuren moet wijzigen

zal je onmiddellijk verwittigd worden per e-mail.

3. Betaling

Voor elke betalende inschrijving voor een opleiding of een evenement, ontvang je een bevestiging en een factuur per e-mail. Deze factuur is te voldoen voor de verval datum. De standaard betalingstermijn is 30 dagen.
Gelieve bij betaling de gestructureerde mededeling te vermelden.

IBAN: ING BE47 3100 9547 6580
BIC: BBRUBEBB

4. Lidmaatschap

Het lidmaatschap vangt aan de eerste dag van de instapmaand en is geldig voor een periode van 12 maanden (voor het lidmaatschap belfa). 
Voor het einde van het lidmaatschap ontvangt je een e-mail die je informeert over de automatische verlenging van jouw lidmaatschap. Zonder tegenreactie van uwentwege zal je een nieuwe factuur ontvangen. Wens je een einde te maken aan jouw lidmaatschap, vragen wij je om dat voor de vervaldag van jouw lidmaatschap aan ons te melden.

5. Annulatie van het lidmaatschap

Jouw lidmaatschap is persoonlijk en kan niet naar een andere persoon overgemaakt worden. Tijdens de loop van het lidmaatschap zullen er geen creditnota's gemaakt of terugbetalingen gedaan worden.