Follow us
          Directory  Contact   

Projectbeheerder facilitaire investeringen

Offre d'emploi disponible en néerlandais uniquement

Organisatie

Concertgebouw Brugge is een internationaal kunstenhuis voor muziek, hedendaagse dans en klankkunst. De inspirerende architectuur biedt ook ruimte voor beeldende kunst, literatuur, fotografie en film. Het Concertgebouw verwelkomt als open huis een diversiteit aan kunstenaars, publiek en partners uit binnen- en buitenland en is met zijn werking ook op andere plekken in de stad actief. Door in te zetten op creatie, creativiteit en interactie met kunstenaars in elke fase van hun loopbaan wil het Concertgebouw vernieuwende impulsen geven aan de kunsten en een verscheiden publiek raken, betrekken en helpen ontdekken. Concertgebouw Brugge geeft zo een internationale uitstraling aan de stad Brugge en aan Vlaanderen.
Naast de eigen artistieke werking stelt het Concertgebouw zijn infrastructuur als culturele ondernemer ter beschikking van derden voor de organisatie van alle mogelijke evenementen. De Concertzaal (1289 plaatsen), de Kamermuziekzaal (maximaal 322 plaatsen), de diverse ontvangstruimten met panoramisch zicht op de historische binnenstad van Brugge, kortom het hele gebouw kan gebruikt worden voor de organisatie van congressen, bedrijfs- en privé-events en culturele gastproducties. 


Functieomschrijving

Plaats in de organisatie 
De medewerker facilitair beheer maakt deel uit van het team “Infrastructuur” dat instaat voor het infrastructuurbeheer met het oog op de optimale inzet en het duurzaam beheer van het gebouw, de systemen en de technieken.
De medewerker facilitair beheer rapporteert aan de coördinator Infrastructuur.

Doel van de functie
Als ‘medewerker facilitair beheer’ sta je in voor het beheer van een deel van de infrastructurele investeringen. Dit omvat de opmaak van de studie, de marktbevraging cfr. de bepalingen van de Wet Overheidsopdrachten, de uitvoering van het project en de nazorg.
Je kent het gebouw en de installaties en ondersteunt in het proactief beheer ervan zodat artiesten, eventorganisatoren en medewerkers in optimale en veilige omstandigheden kunnen werken en bezoekers zorgeloos kunnen genieten van de evenementen.

Takenpakket

Je bent dossierbeheerder en beheert een deel van de infrastructurele investeringen:

 • Je stelt diagnoses; voert het nodige marktonderzoek en studiewerk uit (al dan niet in samenwerking met studiebureaus, architecten enz), formuleert potentiële voorstellen, stelt een eisenplan op en voert de marktbevraging uit in regel met de wet op de overheidsopdrachten.
 • Je plant werkzaamheden steeds rekening houdend met de continuïteit van de exploitatie van het Concertgebouw, plaatst bestellingen, leidt de uitvoering in goede banen en volgt nauwgezet op. Je zorgt voor een goede nazorg alsook een gedegen as-built dossier en hebt de nodige aandacht dat de planning en implementatie van het dossier gedragen wordt in de organisatie.
 • Je staat in voor rapportering, o.a. in het kader van infrastructuursubsidiedossiers en behartigt het documentenbeheer van het team infrastructuur.
 • Je denkt proactief mee in het complexe beheer van de installaties.
 • Je zorgt er voor dat werken veilig verlopen en denkt oplossingsgericht mee om de technische risico’s maximaal te beperken.


Profiel

 • Je hebt bij voorkeur een technische opleiding genoten (bachelor of gelijkwaardig door ervaring) en je hebt een brede interesse in gebouwtechnieken en installaties.
 • Kennis van en ervaring met het werken met overheidsopdrachten is een pluspunt.
 • Je hebt grote aandacht voor veiligheid en ecologie en gaat resoluut voor een duurzame aanpak.
 • Je bent pragmatisch en werkt oplossingsgericht.
 • Je bent een teamplayer en legt vlot contacten (intern en extern) en rapporteert helder.
 • Jouw zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel stellen je in staat om je werk goed te organiseren in functie van prioriteiten en deadlines. 
 • Je hebt een hart voor kunst en architectuur en interesse in muziek en podiumkunsten.

Wij bieden

 • Een voltijds contract (38u) van onbepaalde duur.
 • Een functie in een dynamische, flexibele, diverse en culturele omgeving met fijne collega’s in een Vlaamse kunstinstelling met een kwaliteitsvolle en veelzijdige infrastructuur in een werelderfgoedstad.
 • Een open werksfeer met ruimte voor initiatief.
 • Een verloning volgens barema PC 304 aangevuld met extralegale voordelen.
 • Een degelijke interne opleiding en mogelijkheden voor externe opleidingen.
 • Beoogde indiensttreding: op korte termijn.

Concertgebouw Brugge voert een gelijkenkansenbeleid. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend ongeacht hun leeftijd, geslacht, afkomst of beperking.

Solliciteren?

Klik hier en solliciteer voor 30/05/2023
Of reageer op mail pascale.verpoest@concertgebouw.be

dans Jobs
5 mai, 2023
Partager ce poste
Tags
Archiver