Follow us
          Directory  Contact   

Productmanager soft facilities - Het Facilitair Bedrijf

Offre d'emploi disponible uniquement en néerlandais

Je functie in het kort
Ben je communicatief sterk, heb je een zakelijke kijk op klantenbehoeften, en kan je goed zelfstandig werken combineren met samenwerken over afdelingen heen? Lijkt het je wel fijn om te werken rond het thema “schoonmaak & catering” in een bij uitstek professionele organisatie binnen de wereld van Soft Facilities? Dan is deze job iets voor jou! 

Als productmanager werk je mee aan de verdere uitbouw van de dienstverlening binnen het Expertisecentrum Gebouwen voor het voorzien van catering- en schoonmaakoplossingen. Het is een nieuwe afdeling die alle experten rond diverse thema’s bijeenbrengt, en je krijgt de kans om deze afdeling en haar uitstraling mee vorm te geven. Je innoveert dit aanbod verder op inhoudelijk en organisatorisch vlak en je bent bereid om jouw kennis en ervaring in te zetten voor ruimere opdrachten. Concreet ligt de focus voor catering op: 

 • Aankopen voeding, dranken, complete maaltijden
 • Cateringmachines (koffie, water, vending automaten)
 • Organisatie van en catering voor events
 • (klein) keukenmateriaal
 • Initiatieven rond duurzaamheid

Voor schoonmaak ligt de focus op:

 • Schoonmaak in grote en kleinere gebouwen (al dan niet uitbesteed)
 • Schoonmaakproducten, hygiëne producten
 • Speciale reiniging (werf opkuis, tapijten, computers, parket, …)
 • Duurzame en innovatieve schoonmaak

Wens je meer info over de afdeling, het takenpakket en/of de selectieprocedure? Download het selectiereglement en bewaar het doorheen de procedure!

Wie ben jij?
Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je voldoet aan de onderstaande voorwaarden :

 1. Je hebt een master diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid. 
 2. Je hebt minimaal 2 jaar functierelevante ervaring waaruit affiniteit blijkt met soft facilities, schoonmaak of catering. 

Heb je geen master diploma, maar ben je ervan overtuigd dat je door jouw ervaring in aanmerking komt voor de vacature? Waag dan zeker je kans, want deze vacature staat open als een EVC-procedure! Lees hierover meer in het selectiereglement.

Jouw voordelen

 1. Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van adjunct van de directeur met bijhorende salarisschaal A111.
 2. We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 3. Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
 4. Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Mechelen, Hasselt, Leuven, Gent, Aalst en Brugge).

Meer weten overwerken bij de Vlaamse overheid?

www.werkenvoorvlaanderen.be

Hoe solliciteer je?
Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat!

Solliciteer nu

In het selectiereglement vind je meer informatie over de functie, de deelnemingsvoorwaarden en de selectieprocedure. Neem dit aandachtig door voor je solliciteert. Bewaar ook zelf een kopie van het selectiereglement; zo heb je steeds alle relevante informatie bij de hand tijdens het verdere verloop van de procedure.

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden? Download het document hieronder voor meer informatie en kom alles te weten over de job, de organisatie en selectieprocedure.
Bekijk het selectiereglement

Vragen over deze vacature?
Contactpersoon : Gitte Collier
gitte.collier@vlaanderen.be
0492/18 31 85

De Vlaamse overheid wil de diverse samenleving weerspiegelen en selecteert op basis van kwaliteiten en vaardigheden los van geslacht, gender, afkomst, leeftijd of handicap. Heb je bepaalde aanpassingen nodig? Weet dat de Vlaamse overheid redelijke aanpassingen voorziet in het selectieproces.

www.vlaanderen.be/productmanager-soft-facilities

dans Jobs
12 décembre, 2022
Partager ce poste
Tags
Archiver