Follow us
          Directory  Contact   

Hospitality coördinator

Offre d'emploi disponible en néerlandais uniquement

Je functie in het kort

Op zoek naar een job waar je een team kan coachen, waar klanten centraal staan en waarmee je persoonlijk bijdraagt aan een inspirerende en duurzame werkomgeving voor onze collega’s van de Vlaamse overheid? Dan is deze job precies wat je zoekt!
Als hospitality coördinator ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van vergaderingen en events in het nieuwe Belpaire gebouw Brussel. Je bespreekt met de klant de organisatie van het event, detecteert de noden en vertaalt deze naar onze dienstverlening. Dit doe je in samenwerking met bv. cateringpersoneel, het audiovisueel team, hospitality medewerkers, het team uitbating en het schoonmaakpersoneel. Je leidt alles in goede banen en bent het eerste aanspreekpunt indien er problemen opduiken. 

Naast het in goede banen leiden van events en vergaderingen, stuur je ook een team aan van een 6-tal hospitality- en onthaalmedewerkers dat samen met jou instaat voor de events, dagelijks onze bezoekers ontvangt op een gastvrije manier in het gebouw en hen ondersteunt waar nodig (bv. technische vragen in onze zalen, last-minute cateringbestellingen,…).

Je zal starten in het Ellips en Ferraris gebouw waar je de kneepjes van het vak kan leren, daarna schuif je door naar het Belpaire gebouw Brussel dat momenteel nog in de steigers staat. Hier kan je de hospitality werking vanaf de start mee vorm kan geven. Onze events vinden plaats tijdens de kantooruren, sporadisch kan het om een avondevent gaan.
Bijna overtuigd? Lees dan zeker verder en kom meer te weten over de jobinhoud!
Beschik je niet over een bachelordiploma, vraag dan een portfolio op via mail naar toegangsbewijs@group.vdab.be en vul je deze grondig in. Zo kan je toch nog deelnemen aan je droomjob! 

Download het selectiereglement voor nog meer informatie en bewaar het voor de verdere procedure.

Wie ben jij?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je voldoet aan één van de onderstaande voorwaarden :

1. Je hebt een bachelordiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid. De volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02. 

OF

2. Je behaalt uiterlijk tegen 21 april 2023 een toegangsbewijs voor de functie van hospitality coördinator uitgereikt door de VDAB. Beschik je niet over een bachelordiploma, vraag dan een portfolio op via mail naar toegangsbewijs@group.vdab.be en vul je deze grondig in.

Jouw voordelen

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator(opent in nieuw venster) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • Je ontvangt extralegale voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren …
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
    Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

Je werkplek

Agentschap Facilitair Bedrijf
Koning Albert II-laan 35, 
Schaarbeek 1030 

Hoe solliciteer je?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat! Solliciteer tot en met 5 mei 2023

Solliciteer nu

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Download het document hieronder voor meer informatie en kom alles te weten over de job, de organisatie en selectieprocedure.

Bekijk het selectiereglement

Vragen over deze vacature?

Contactpersoon
Gitte Collier
gitte.collier@vlaanderen.be
0492/18 31 85

De Vlaamse overheid wil de diverse samenleving weerspiegelen en selecteert op basis van kwaliteiten en vaardigheden los van geslacht, gender, afkomst, leeftijd of handicap. Heb je bepaalde aanpassingen nodig? Weet dat de Vlaamse overheid redelijke aanpassingen voorziet in het selectieproces.

dans Jobs
24 avril, 2023
Partager ce poste
Tags
Archiver