Facilitair campusbeheerder Technologiecampus Hoboken (m/v/x) – KdG
Emploi uniquement en néerlandais

Hoe groot wil jij worden?

We willen het beste uit jou halen: wie je ook bent, vanwaar je ook komt, wat je ook draagt.

Karel de Grote hogeschool is een warme en ambitieuze leer-en werkplek in de superdiverse stad Antwerpen. Je werkt er samen met 1.450 collega's en voor meer dan 13.000 studenten.  We kiezen voor vernieuwend en uitdagend onderwijs met ruimte voor groei.

Op de technologiecampus in Hoboken bevinden zich het autotechnologisch centrum, de biomedische en chemische labo’s, de audiovisuele studio’s, het Internet of Things labo en het fablab (met o.a. 3D printers en laser cutters,…). De campusbewoners sleutelen er aan auto’s en voeren er testen op uit, doen chemische proeven, kweken bacteriën, installeren een studio voor professionele video-opnames, en leven zich uit met sensoren, 3D printers, lasercutters etc.

Wat ga je doen?

 • Je bent verantwoordelijk voor het facilitair beheer en een kwaliteitsvolle dienstverlening met als doel een toegankelijke en gebruiksklare campus Wetenschappen & Technologie in Hoboken voor studenten, medewerkers en bezoekers.
 • Je bent werkzaam binnen verschillende functionele domeinen: toegang en beveiliging, poets, catering, afvalbeheer, … . Het bouwtechnisch onderhoud is een verantwoordelijkheid van je collega’s, maar op dat vlak neem je wel een ondersteunende rol aan.
 • De campus is volop in ontwikkeling. Zo wordt er een nieuwbouw gerealiseerd en worden de bestaande gebouwen gedeeltelijk gerenoveerd. Je maakt deel uit van diverse project- en werkgroepen en zorgt dat het campusbeheer voor-, tijdens en na uitvoering van het bouwproject steeds perfect georganiseerd is. Je onderhoudt nauw contact met de projectleider van het bouwproject en de technische collega’s die verantwoordelijk zijn voor het bouwtechnisch onderhoud van de campus.
 • Je geeft vanuit je functionele expertise en ervaring input voor de optimalisatie en innovatie van de facilitaire dienstverlening. Je koppelt hierbij de noden van diverse campusbezoekers aan de mogelijkheden vanuit de hogeschool.
 • Je bent het gezicht van de campus en het aanspreekpunt voor campusbewoners en bezoekers met betrekking tot je verantwoordelijkheden. Je garandeert een goede dienstverlening en informatiedoorstroming.
 • Je plant en superviseert de dagelijkse werkzaamheden van de campusgebonden onderhouds- en facilitaire medewerkers (intern en extern) en de huisbewaarder. Samen met deze medewerkers sta je garant voor een professionele en klantgerichte dienstverlening. Je begeleidt en motiveert hen en draagt bij tot hun verdere professionele ontwikkeling en functioneren.
 • Je bent werkzaam op de Technologiecampus Hoboken, thuisbasis voor studenten van de opleidingen Wetenschappen en Technologie en een expertisecentrum met een 15-tal onderzoekers in Duurzame Industrie.
 • Je maakt deel uit van het team campusbeheerders. Je rapporteert aan het diensthoofd facilitair beheer.

Wie ben jij?

 • Je hebt een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring[1].
 • Je beschikt over sterke relationele en communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).
 • Je hebt affiniteit met techniek en voelt je thuis in een campus die doorleefd is van wetenschappen en technologie.
 • Tegenover je contacten op verschillende niveaus, zowel in de organisatie als extern, kan je assertief en diplomatisch te werk gaan.
 • Je werkt doeltreffend en resultaatsgericht, ook onder tijdsdruk en prioriteitswisselingen.
 • Je bent daadkrachtig, sterk in plannen en organiseren en praktisch ingesteld, met het oog op maximale efficiëntie en effectiviteit.
 • Je werkt proactief en oplossingsgericht, signaleert knelpunten en formuleert oplossingen of passende alternatieven.
 • Je bent een teamspeler die motiverend en inspirerend werkt ten aanzien van medewerkers en collega’s. Je stimuleert samenwerking.
 • Je bent kritisch ten aanzien van jezelf: je reflecteert over je eigen handelen met het oog op je eigen professionalisering.

Wat bieden wij jou?

 • Jij maakt graag deel uit van een tof team? Goed nieuws: je krijgt er twee! Je komt thuis in het KdG team van Facilitair beheer en je dagelijkse koffie of thee drink je met de gedreven medewerkers van campus Hoboken.
 • Je krijgt blijvend kansen tot leren en ontwikkelen als professional en als mens, binnen én buiten KdG.
 • Je komt terecht in een context waar er plaats en aandacht is voor diversiteit in de brede zin en waar iedereen zichzelf kan zijn en van elkaar kan leren. We geloven sterk in de kracht van verschillen en complementariteit.
 • Je start zo snel mogelijk als contractueel bediende. De effectieve startdatum wordt in overleg met de betrokken leidinggevenden bepaald. Je begint, zoals gebruikelijk, met een contract van één jaar dat verlengbaar is na positieve evaluatie.
 • Je mag rekenen op voordelen zoals flexibele werktijden, mogelijkheid tot hybride werken, een laptop, gsm, opleidingsmogelijkheden, lerarenkaart en een mooi aantal vakantiedagen (45 dagen voor een voltijdse opdracht) en de optie van een hospitalisatieverzekering aan een gunstig tarief.
 • Je ontvangt een loon in functie van je expertise, competenties en ervaring binnen het groeipad met barema’s B21 tot B31 (equivalent van weddeschalen 592-584-594). We erkennen relevante werkervaring. Meer informatie over de weddeschalen en barema’s, vind je op http://onderwijs.vlaanderen.be/nl/vind-je-salarisschaal#hoger-onderwijs.
 • Woon-werkverkeer via openbaar vervoer vergoeden we voor 100% en als je met de fiets komt, krijg je 0,21 € per km.

Interesse?

Vertel het ons! Solliciteer zo snel mogelijk via www.kdg.be/vacatures.  De sollicitatieprocedure loopt tot we een geschikte kandidaat gevonden hebben.

We zijn benieuwd naar je parcours en motivatie. Klik op de gewenste vacature en onderaan vind je de ‘solliciteer online’ link.

Wat zijn dan de volgende stappen?

 • de 1ste screening gebeurt op basis van je cv en motivatiebrief
 • de 2de ronde bestaat uit een gesprek.

Wij doen ons best om je maximum 2 weken na je sollicitatie een update te geven.

Een vraag?

René Olthof, diensthoofd Facilitair beheer, geeft je graag antwoord op jouw vragen. Je kan hem bereiken via rené.olthof@kdg.be of via 0470 23 56 77. Voor hulp bij het solliciteren kan je terecht bij HR via 03 613 13 36 of hr@kdg.be.

[1] Een ‘aan een niveau verbonden deskundigheid’ kan bewezen worden via toepassing van protocol 39bis.

Solliciteren


dans Jobs
# Jobs
10 juin, 2022
Partager ce poste
Tags
Archiver