Follow us
          Directory  Contact   

Coördinatoren schoonmaak

Offre d'emploi disponible en néerlandais uniquement

JE FUNCTIE IN HET KORT: 
Jij bent de persoon die taken coördineert en mensen aanstuurt. Een professional in de schoonmaaksector die zin heeft om ons aanbod rond schoonmaak mee verder uit te bouwen. Voel jij je aangesproken? Dan is deze vacature een kans voor jou.

Je bent verantwoordelijk voor het operationele beheer, de administratie en de kwaliteitscontrole van de schoonmaak in je regio. Je stuurt de schoonmaakploegen aan en beantwoordt de vragen van klanten. Als echte peoplemanager weet je precies hoe je met collega's en klanten moet omgaan. Je krijgt dan ook voldoening als je jouw leiderschapskwaliteiten kunt inzetten om een team soepel te laten functioneren en om klanten tevreden te maken.

Je staat er niet alleen voor: bij je taken reken je op de steun van de teamleider Schoonmaak. Jullie zijn een tandem: als de teamleider afwezig is, zorg jij ervoor dat je op de werkvloer bent. Op de andere dagen heb je contacten met klanten, ook sporadisch thuiswerken is mogelijk.

Het is vooral de flexibiliteit en afwisseling van de job die je aantrekt: Je bent aanwezig in de grote en kleine gebouwen waar ons agentschap instaat voor de schoonmaak. Je stuurt er samen met de teamleider de ploegen aan en neemt klantencontacten voor je rekening. Ook de flexibiliteit rond je werkuren vind je oké, want je weet dat schoonmaak vaak in de vroege of late uren gebeurt.

Lees meer over de job en het selectieproces in het selectiereglement als bijlage bij ‘Meer informatie’. Download dit document en hou het bij.

Heb je geen bachelordiploma, maar ben je ervan overtuigd dat je door jouw ervaring in aanmerking komt voor de vacature? Waag dan zeker je kans, want deze vacature staat open als een EVC-procedure!

WIE BEN JIJ? 
Op het moment van je sollicitatie beschik je al over: 

1) Een bachelor diploma ( Of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot het niveau B binnen de Vlaamse overheid (de volledige lijst vind je hier: https://overheid.vlaanderen.be/Bijlage02,) of je bent reeds tewerkgesteld in niveau B bij de diensten van de Vlaamse overheid. ) 
OF
2) Je behaalt uiterlijk tegen 6 juni 2023 een toegangsbewijs voor de functie van coördinator schoonmaak uitgereikt door de VDAB. 

JOUW VOORDELEN
• Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
• Je ontvangt extralegale voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren …
• Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar. 
• Je activiteit bepaalt je werkplek. Zo is er sporadisch telewerk mogelijk, maar in afwezigheid van de teamleider schoonmaak, fungeer jij als back up en dan verwachten we een hogere aanwezigheid van jou. 

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen

WE ZOEKEN COORDINATOREN IN VOLGENDE REGIO'S

- Regio West (o.a. regio Brugge, Westhoek, Midwest en Zuid-West-Vlaanderen) 
- Regio Gent-Aalst-Dendermonde (O.a. regio Gent, Denderregio, Vlaamse Ardennen, Waasland)
- Regio Antwerpen en Kempen (O.a. regio Antwerpen en Kempen)
- Regio Limburg en Leuven (o.a. regio Limburg en Oost-Brabant)
- Regio Brussel-Noord en Mechelen 
- Regio Brussel-West 
- Regio Brussel-Zuid en kabinetten

HOE KAN JE SOLLICITEREN? 
Solliciteer online via vlaanderen.be/vacatures. Dit kan tot en met 13 juni 2023

VRAGEN? 
Als je bijkomende uitleg over de functie-inhoud wil, kun je contact opnemen met:

Joffrey De Rouck 
Procesmanager schoonmaak
joffrey.derouck@vlaanderen.be 
0491 96 88 61

Als je bijkomende uitleg over de selectieprocedure en deelnemingsvoorwaarden wil, kun je contact opnemen met:

Jess Geeraerts 
Selectieverantwoordelijke
Jess.geeraerts@vlaanderen.be 
tel 0476 97 49 13

Als je bijkomende uitleg over de arbeidsvoorwaarden wenst, kun je terecht op www.werkenvoorvlaanderen.be 


dans Jobs
16 mai, 2023
Partager ce poste
Tags
Archiver