Follow us
          Directory  Contact   

Coördinator schoonmaak

Het Facilitair Bedrijf


Je functie in het kort

Ben jij een geboren leider met een passie voor schoonmaak? Krijg jij energie van coördineren, aansturen en klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als coördinator schoonmaak ben jij de spil in het operationeel en administratief beheer én de kwaliteitsbewaking van onze schoonmaakactiviteiten in jouw regio. Je begeleidt onze schoonmaakploegen en wordt hierbij ondersteund door een teamleider schoonmaak. Voor uitbestede schoonmaak zorg je voor de organisatie, opvolging en bijsturing waar nodig. Je gaat dus regelmatig op bezoek in de gebouwen in jouw regio, hiervoor krijg je een dienstwagen ter beschikking die je mag gebruiken voor je dienstverplaatsingen. Voor meer informatie over het takenpakket bekijk zeker het selectiereglement. 

Een dynamische werkomgeving waar je jouw leiderschapskwaliteiten volledig kunt benutten. Een divers takenpakket waarin geen dag hetzelfde is. Ondersteuning van een teamleider schoonmaak en samenwerking met een gedreven team.

Herken jij jezelf in deze veelzijdige rol en ben jij klaar om de schoonmaak in de gebouwen van regio West naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan nu en word onze nieuwe Coördinator Schoonmaak! Lees meer over de job en het selectieproces in het selectiereglement als bijlage bij ‘Meer informatie’. Download dit document en hou het bij.

Wie ben jij?

1)      Je hebt een secundair diploma.

2)      Je beschikt over een rijbewijs B.

Werk je al bij de Vlaamse overheid?
Ontdek aan welke voorwaarden je als personeelslid van de Vlaamse overheid moet voldoen om te kunnen solliciteren via horizontale mobiliteit of bevordering in het selectiereglement onder de titel ‘deelnemingsvoorwaarden’.

Jouw voordelen

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in de graad van hoofdmedewerker met bijhorende salarisschaal C211. Op https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen/wat-heeft-de-vlaamse-overheid-je-te-bieden/salaris(opent in nieuw venster) kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.
  • Je ontvangt de volgende voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, een financiële tussenkomst voor kinderopvang tijdens alle schoolvakanties, ...
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstmis en Nieuwjaar.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? https://www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen(opent in nieuw venster)

Hoe solliciteer je?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Wacht niet langer en stel je vandaag nog kandidaat!

Solliciteer nu

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Download het document hieronder voor meer informatie en kom alles te weten over de job, de organisatie en selectieprocedure.

  1. Bekijk het selectiereglementBekijk het selectiereglement(PDF bestand opent in nieuw venster)

Vragen over deze vacature?

Gitte Collier 
gitte.collier@vlaanderen.be
0492183185


dans Jobs
25 juin, 2024
Partager ce poste
Tags
Archiver